List of products by manufacturer CADENCE

 • Paste de reliefare cu diferite efecte pentru materiale textile. Este pe baza de apa, asa ca timpul de uscare depinde in functie de grosimea stratului aplicat. Se recomanda aplicarea cu o spatula, burete sau pensula evantai.

  0,00 lei
  Stoc
 • Medium pe baza de apa cu efect de curgere, fara crapare si bule de aer. Se pot crea suprafete colorate ce isi mentin stralucirea si aspectul de ud si dupa uscarea culorilor. Non-toxic. Se obtin frumoase picturi abstracte, folosind diverse culori acrilice. Se amesteca doua parti culoare acrilica, doua parti medium si o parte apa. Cantitatea de apa poate fi...

  76,00 lei
  Stoc
 • Spray textile cu vopsea pe baza de apa, in recipient cu pulverizator, pentru lejeritatea in aplicare. Culori vii datorita pigmentilor de calitate, ce fac materialele sa arate intr-un mod deosebit, in special in cazul textilelor ce contin cel putin 80% bumbac.

  18,00 lei
  Stoc
 • Vopsea de inalta calitate, pe baza de apa, pentru decoratiuni pe materialele textile. Culorile sunt un amestec de pigmenti si liant. Articolele de imbracaminte se spala si se usuca inainte. Calcarea cu fierul de calcat este necesara pentru a fixa permanent culorile. La o zi dupa aplicarea nuantelor, calca pe partea opusa desenului timp de 5 minute.

  17,00 lei
  Stoc