• Vopsea decorativa pe baza de apa  aplicabila pe suporturi textile, cu o putere buna de acoperire. Contine pigmenti si un liant pentru o priza mai buna cu materialul. Nuantele se pot amesteca intre ele pentru o paleta mai bogata de culori. La nevoie, indepartati cu apa si sapun imediat dupa aplicare .

  14,00 lei
  Stoc
 • Spray textile cu vopsea pe baza de apa, in recipient cu pulverizator, pentru lejeritatea in aplicare. Culori vii datorita pigmentilor de calitate, ce fac materialele sa arate intr-un mod deosebit, in special in cazul textilelor ce contin cel putin 80% bumbac.

  18,00 lei
  Stoc
 • Vopsea de inalta calitate, pe baza de apa, pentru decoratiuni pe materialele textile. Culorile sunt un amestec de pigmenti si liant. Articolele de imbracaminte se spala si se usuca inainte. Calcarea cu fierul de calcat este necesara pentru a fixa permanent culorile. La o zi dupa aplicarea nuantelor, calca pe partea opusa desenului timp de 5 minute.

  17,00 lei
  Stoc
 • Protectie transparenta si luminoasa, ce se comporta ca o bariera impotriva umezelii. Poate fi folosit si pe piele intoarsa. Usor de manevrat, cu presiune scazuta pentru acuratete optima. Cantitate : 100 ml

  36,00 lei
  Stoc
 • Un spray pentru texile inovator, de la Pebeo, pentru transformarea unor obiecte decorative sau vestimentare in ceva deosebit, din numai cateva miscari. Este usor de folosit, pe baza de apa, foarte pigmentat si devine rezistent la apa dupa fixarea cu fierul de calcat. Gama cuprinde culori mate, metalice, pastelate, fluo si 3 nuante speciale, de colectie. 

  36,00 lei
  Stoc
 • Paste de reliefare cu diferite efecte pentru materiale textile. Este pe baza de apa, asa ca timpul de uscare depinde in functie de grosimea stratului aplicat. Se recomanda aplicarea cu o spatula, burete sau pensula evantai.

  0,00 lei
  Stoc