• Frixion, cel mai căutat roller din lume, e potrivit și pentru cei mici. Scrie, șterge, rescrie! Rollerul-ul Frixion Ball functioneaza cu cerneala speciala, termosensibila, ce dispare prin frecarea cu capatul celalalt al roller-ului.

  9,80 lei
  Stoc
 • La fel de apreciat ca Frixion Ball, Frixion Clicker are vârf retractabil asa ca vei uita de grija capacului. Rollerul Frixion Clicker este nou nout de la Pilot, dar cu aceleasi proprietati ca Frixion clasic.

  12,00 lei
  Stoc
 • Il stiti deja pe Frixion, pixul care scrie, sterge si rescrie! Incercati acum si Frixion Point (0.5). Aceasi cerneala Frixion sensibila la caldura, combinata cu tehnologia Hi-Tecpoint. Ce inseamna asta? O scriere fara greseli mai fluida, mai fina si mai sigura datorita varfului special.

  9,80 lei
  Stoc
 • Completeaza-ti gama Frixion cu  textmarkerul cu care subliniezi, stergi si subliniezi din nou.Noua generatie de textmarkere Frixion - Pilot va ofera spatiul de care aveti nevoie pentru a va relaxa. In culori pastelate, Frixion Soft va permite sa le stergeti de cate ori aveti nevoie sau doriti.

  5,00 lei
  Stoc
 • O inovatie tehnica, V-BOARD MASTER este un marker de tabla alba cu cerneala lichida, reincarcabil. Noul sistem de irigare cu cerneala permite scrierea instanta si constanta fara agitarea in prealabil sau apasarea pe varful markerului. Spune adio markerului care scrie din ce in ce mai putin pe masura ce este folosit!

  6,50 lei
  Stoc
 • Set de 3 rezerve pentru  Roller Pilot Frixion Ball 0.7mm, diverse culori . Nu uita sa schimbi rezerva de Roller Pilot Frixion Ball 0.7mm si Roller Pilot Frixion Clicker 0.7mm, atunci cand pixul tau preferat nu mai scrie.

  19,50 lei
  Stoc
 • Atentie: contine cerneala semipermanenta! A se folosi NUMAI pentru Marker tabla Pilot Vboard Master. De ce sa nu reincarci cand este atat de simplu si eficient. Recomandam folosirea rezervelor deoarece reincarcarea instrumentelor de scris reprezinta atat o economie in bugetul de cheltuieli cat si o actiune ce protejeaza mediul inconjurator.

  5,00 lei
  Stoc